SEO – Søgeoptimering

Søgeoptimering til højere rangering på Google

Søgeoptimering eller SEO (search engine optimization) er meget vigtigt for al inbound markedsføring på nettet. Man ser alt for ofte, at man først begynder at arbejde med SEO, når websitet står færdigt med design og funktioner.

Kom godt fra start med søgeoptimering

Hos click-a-site inddrager vi altid SEO i planlægning af websites fra begyndelsen. Det giver de bedste resultater og er mere økonomisk, når SEO er en del af opbygningen af websitet. Fordi det er helt afgørende for virksomheden at blive fundet på de rigtige søgeord i søgemaskinerne. Det skaber kvalificeret trafik ind til websitet og genererer dermed leads.

Google og de andre søgemaskiner

I Danmark er Google i øjeblikket helt dominerende blandt søgemaskiner, så det er her, vi fokuserer indsatsen for at få jeres virksomhed på side 1 i Googles søgeresultater.

SEM og andre kilder

Søgeoptimering er ofte det vigtigste værktøj til at drive trafik ind til virksomhedens website. Andre vigtige kilder til indgående trafik er online PPC annoncer (primært via Google Adwords) og sociale medier. Tilsammen udarbejder vi en strategi for indgående trafik fra disse kanaler.

Ring til os på tlf. 333 84 111 eller brug kontakt boksen ovenfor til højre.

- Veluddannede konsulenter
- Dokumenteret resultater
- Altid opdateret 

Få bedre placeringer i søgemaskinerne

Vil du have bedre placeringer på google på de nøgleord, der er centrale for din forretning, så kontakt os for en uforpligtende snak.

Kontakt

Sektion 1

RING DIREKTE 333 84 111