CRO – Optimering

Konverteringsoptimering på hjemmesiden er optimering af bundlinjen

Det er godt at få trafik på virksomhedens website. Det er endnu bedre at få de besøgende til at blive kunder med effektiv optimering af hjemmesiden!

Målsætninger for de besøgende på jeres hjemmeside

Jeres virksomhed har nogle mål for besøgende på hjemmesiden. Det kan være, at de tilmelder sig et nyhedsbrev, køber et produkt, opretter en brugerprofil, downloader en app eller nogle dokumenter, udfylder en formular eller ser en video, mv. Jeres website indeholder forhåbentlig en lang række call-to-actions – invitationer til at udføre en ønsket handling på jeres website.

Call-to-action

De besøgende skal gerne udføre de handlinger, I ønsker de skal foretage på jeres website. De skal udføre jeres call-to-actions! 

Landing page

I nogle tilfælde kan det være en fordel, at design en hel side specifikt til et bestemt formål. Det gør man ved at placere vigtige elementer og tekster på den rigtige måde i forhold til at drive den besøgende hen imod den call-to-action, som man gerne vil opnå.

Hvis vi ikke kan måle det, kan vi ikke styre det.

Det er vigtigt viden, hvad dine besøgende foretager sig på jeres website. Derfor tracker vi data for jeres besøgende. Hvad de gør, og hvad de ikke gør! Dernæst kan vi foretage ændringer på jeres website, som fører til flere konverteringer. Få flere til at tilmelde sig nyhedsbreve, købe varer mv.

Hvordan får I flere konverteringer?

Der er flere gode værktøjer til at øge konverteringen på jeres hjemmeside. Her er nogle af de værktøjer, vi bruger:

  • Opsætning af statistik til at tracke brugeradfærd.
  • Analyse af hvor I mister kunderne.
  • Tekstforfatning og copywriting.
  • Landing pages rettet mod målgruppen
  • A/B test. Vi tester forskellige versioner af en landing page, CTA eller andre strategiske elementer for at se, hvilken version der giver flest kundehenvendelser.

Optimer antallet af konverteringer

Budskabet er klart. Integrér jeres konverteringsoptimering i jeres integrerede online business solution.

click-a-site tilbyder den intelligente løsning, hvor I bruger jeres viden om jeres besøgende og kunder til at skabe mere salg i virksomheden.

Få flere kunder ud af dine besøgende

Lad os tage en uforpligtende snak omkring, hvordan vi kan konvertere flere af dine besøgende til kunder.

Kontakt

Sektion 1

RING DIREKTE 333 84 111