Online Marketing

Inbound Marketing

- sådan fungere det

Få flere leads!

Tal med click-a-site og få en plan du kan bruge med det samme.

Kontakt

Sektion 1

RING DIREKTE 333 84 111

Ram jeres potentielle kunder

Efter adfærden på internettet har udviklet sig gevaldigt de senere år, er inbound marketing blevet et varmere og varmere emne, og er i dag det mest effektive værktøj til at drage potentielle kunder tættere på jeres virksomhed. Ved at skabe og dele indhold, som er tilpasset præcis jeres primære målgruppe, kan I med inbound marketing tiltrække kvalificerede emner, der kan vækste jeres virksomhed. Det rigtige indhold på det rigtige tidspunkt og sted => Relevans for jeres leads og kunder.

Konverteringsmål

Et attraktivt, velfungerende website er vigtigt, men virksomheden skal bruge websitet til at formidle relevant indhold, der får jeres besøgende til at registrere, donere, blive medlem, downloade, se, dele, kommentere eller hvad jeres konverteringsmål kunne være.

Bedre leads

click-a-site hjælper jer med at udvikle en webstrategi for at identificere bedre leads, ikke bare flere leads - og skabe løbende og profitable relationer med dem. Når jeres handlingsplan er på plads, hjælper vi jer med at spore og optimere jeres strategi for at få det bedste afkast af investeringen (ROI).

Besøgende => leads => kunder => vækst

Uanset om I er business-to-business (B2B) eller business-to-consumer (B2C), en stor forhandler, en lille virksomhed eller en non-profit organisation, vil indgående markedsføring hjælpe jer med at skabe vækst.

Besøgende fører til leads, leads til kunder, kunder til indtjening og vækst. Lad os komme i gang.

  • Veluddannede konsulenter 
  • Dokumenteret resultater  
  • Altid opdateret